Den 30. april serverer Hanstholm Køkken friske østers fra Limfjorden til vejlenserne.

Den nye butik på Windfeld Hansens Gade hylder med arrangementet naturens råvarer i køkkenet. Smagen af Thy og det gode køkkenhåndværk er i fokus, når Hanstholm Køkken i Vejle holder åbent hus for lørdag den 30. april. Food Studio, der er Danmarks førende inden for gastronomiske oplevelser, vil på dagen tilberede østers fra Limfjorden til alle, der har lyst til at gæste den nye butik.

– Vi holder et forårsevent, fordi vi har lyst til at forkæle vores gæster med lidt godt til ganen og give dem mulighed for at ose rundt i butikken og se sæsonens køkkendesign. Jeg håber, at der er rigtig mange, der vil komme forbi til en uhøjtidelig dag med fokus på de gode råvarer, siger Marianne Kragsfeldt, der er indretningskonsulent hos Hanstholm Køkken i Vejle.

En hyldest til den rå natur

Hanstholm Køkken har base i Vildsund i Thy, og ifølge Marianne Kragsfeldt er temaet for åbningsfesten, ’Smagen af Thy’, noget mange i lokalområdet vil værdsætte.

– Med Smagen af Thy hylder vi den rå natur i Danmark, og det tiltaler mange i Vejle, som jo selv er en smuk og naturrig by. Naturen bliver ikke alene nydt udendørs, men bringes også ind i hjemmet hos rigtig mange, og fordi vores køkkendesign er stærkt naturinspireret med materialer som træ, stål og natursten, tror jeg, at mange vejlensere vil finde et godt match mellem vores produkter og deres personlige boligstil.

Østersene, som er på menuen hos Hanstholm Køkken i Vejle den 30. april, har den seneste tid haft ideelle vækstbetingelser i Limfjorden, hvor der er rigelige mængder føde, kølige temperaturer og lavt saltindhold. Sæsonens design fremvises i nye rammer Hanstholm Køkkens nye butik i Vejle har eksisteret i et halvt år, og ifølge Marianne Kragsfeldt er der lagt stor vægt på butikkens æstetiske og stilrene rammer, som skal komplimentere snedkerkøkkenerne. Med arrangementet vil vi gerne skabe mere opmærksomhed omkring betydningen af godt kvalitetshåndværk i køkkenet. Æstetik og holdbare materialer er med til at gøre køkkenet tidløst og dermed mere bæredygtigt – værdier, som Hanstholm Køkken i høj grad tilstræber gennem skræddersyede køkkenløsninger i naturlige materialer, der altid er i sæson, siger Marianne Kragsfeldt.

Praktisk information

Hanstholm Køkken på Windfeld Hansens Gade 11 i Vejle holder åbent hus lørdag den 30. april fra klokken 10 til 14, og selve østerssmagningen finder sted fra klokken 12 til 14. Hanstholm Køkken har mere end 50 års erfaring med at levere dansk snedkerhåndværk tilpasset unikke køkkener og produceret efter mål. Køkkenforhandleren har 14 butikker fordelt i landet, hvor kvalitet og det gode håndværk er sat i højsædet. Læs mere på www.hanstholm.com