Plantorama i Vejle inviterer til Dyrenes Dag søndag den 9. februar, hvor du kan få taget et portrætfoto sammen med dit kæledyr ganske gratis. Samme weekend byder have- og dyrecenteret også på orkidémarked.

Søndag den 9. februar inviterer Plantorama i Vejle alle interesserede til Dyrenes Dag. Her er en fotograf klar til at stille skarpt på dig og dit kæledyr, og en række forskellige dyreforeninger stiller op med eksperter, der giver gode råd om pasning og pleje af kæledyr.

 – Kæledyr bliver jo altid en del af familien, så vi ønsker alle at de trives, så vi kan beholde dem i mange år. Det kan desværre være svært at kende de gode råd fra dårlige, så derfor kan man komme til Dyrenes Dag, og få de bedste ekspertråd, siger Jens Nielsen, der er centerchef i Plantorama i Vejle.

Jydsk Racekatte Klub, Dansk Tamilder Klub, Dansk Marsvine Forening, Uglernes Verden, Betinies Huler med Afrikanske Pindsvind, Sugar Gliders og Tenrec, Kanintossen, Nordisk Herptologisk Forening og De Samvirkende Fynske Kaninavlere stiller med lokale eksperter, der i dagens anledning også medbringer deres egne dyr.

Få en orkidé til orkidémarked

Plantorama i Vejle byder også på orkidémarked i samme weekend, hvor Dansk Orchide Klub demonstrerer, hvad der skal til for at opnå de bedste resultater med orkidédyrkningen.

– Hvis man kigger forbi, og finder ud af, at orkidédyrkning kunne være spændende at fordybe sig i, kan man melde sig ind i Dansk Orchide Klub, og så kvitterer vi med en gratis orkidé, siger Jan Hrolv Larsen, der er formand for Dansk Orchide Klub.

Praktisk information

Dyrenes Dag afholdes i Plantorama på Risingsvej i Vejle søndag den 9. februar fra klokken 9.00, hvor der gives 25 procent rabat på alle dyreartikler.

Orkidémarked afholdes i Plantorama på Risingsvej i Vejle lørdag den 8. og søndag den 9. februar fra klokken 9.00, hvor der gives 25 procent rabat på alle orkidéer.

Plantorama på Risingsvej i Vejle er en del Danmarks største kæde af have- og dyrecentre. Centrene byder på oplevelser og inspiration for hele familien. www.plantorama.dk.