Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

The Choir of Man

7. november 2019 20:00

”Den bedste pub-koncert, du nogensinde har oplevet.”

Under denne overskrift har britiske The Choir of Man siden 2016 imponeret verden over på festivaler og i musikhuse med deres festbombe af et pub-show, der hylder tidernes største pop-hits, nye som gamle, med sang, stomp og akrobatik i unikke pub-omgivelser.

Mandekorets ni charmerende herrer er alle talentfulde performere, sangere, dansere og akrobater og får The Choir of Man til at adskille sig fra alle andre teaterkoncerter. Også fordi det hele er pakket ind i britisk pub-stemning i det, der er blevet kaldt ”det ultimative feel-good show” af anmeldere.

Pub’en rykker ind i teatersalene
The Choir of Man flytter pub’ens løsslupne stemning ind i salens mørke. Så selvom de bevæger sig mellem koncert, teater, dans og musical, er det først og fremmest en fadølsfyldt, fantastisk aften med popmusikkens største hits i et ganske særligt bar-univers.

Kulisserne har desuden fået det lille tvist, at fadølsanlægget faktisk fungerer. Undervejs inviterer castet heldige publikummer op til en fadøl, en fællessang, måske endda en enkelt svingom, derfra hvor festen udspringer – scenen.

En verdensomspændende succes – nu i Danmark
Musikalsk er der noget for enhver smag, når The Choir of Man kaster sig over de største sange fra hitlistens top, af bl.a. Adele, Queen, Red Hot Chili Peppers, Paul Simon samt Guns ’n’ Roses. Det er svært ikke at blive revet med, når koret bogstavelig talt stamper salens stemningen i vejret, mens øllet skummer og humøret uundgåeligt smitter fra scenen ud i salen.

The Choir of Mans unikke pub-koncert har gået sin sejrsgang over hele kloden og har taget publikum og anmeldere med storm og nu er turen endelig kommet til Danmark.

For billetkøb klik her.

Del på de sociale medier

Detaljer

Dato:
7. november 2019
Tidspunkt:
20:00

Sted

Spektrum Vejle
Willy Sørensens Pl. 5
Vejle, 7100 Danmark
+ Google Maps
Del på de sociale medier