Indlæser Begivenheder

« All Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Stor international judo-cup

februar 9 - februar 12

Den 10.-13. februar afvikles Danish Open i judo og para-judo i Spektrum Vejle, og det bliver samtidig startskuddet for et tættere samarbejde med erhvervslivet i forbindelse med sportsevents. Til Danish Open er der derfor arrangeret flere erhvervsrelaterede aktiviteter, som skal styrke indsatsen for at inddrage erhvervslivet. Det oplyser Vejle Kommune i en pressemeddelelse.

Foto: ABW

Allerede den 9. februar holdes en konference, der netop har fokus på samspillet mellem erhvervslivet og events. Omdrejningspunktet er produktinnovation i forbindelse med store sportsevents, hvor DIF’s innovationslab fortæller om erfaringer med inddragelse af erhvervslivet.

Den 9. februar holdes også konferencen PARA-HUB 2018. Konferencen indeholder både messeområde, udstilling og demonstrationer, som skal give virksomheder indsigt i de nyeste teknologier, leverandører, tendenser, forskning, innovation og et indblik i fremtiden for parasporten i Danmark.

Den 10. februar kan erhvervslivet komme bag scenen på Danish Open i judo. Her får deltagerne yderligere viden og inspiration til nye produkter og ydelser. Derudover er der mulighed for at deltage i et VIP-arrangement.

Detaljer

Start:
februar 9
Slut:
februar 12

Sted

DGI Huset
Willy Sørensens Plads 1
Vejle, 7100 Danmark
+ Google Map