Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Stig Rossen Julekoncert

december 3 20:00

Kom i julestemning med Stig Rossen Julekoncert.

Når Stig Rossen i år drager ud på sin årlige juleturne, er der ekstra grund til fejring. Det er nemlig 25. år i træk, at han og hans uforlignelige julekaravane sørger for at bringe julestemningen ud til det ganske danske land.

Årets gæstesolist: Jasmin Gabay

Julekoncerterne er en harmoni af tradition og fornyelse. Traditionen tro præsenteres en gæstesolist og igen i år er valget faldet på et af de nyere talenter på den danske musikscene. Man kender Jasmin Gabays smittende humør og energi fra DRs “Den store bagedyst 2018” og hendes smukke stemme fra Dansk Melodi Grand Prix 2019, hvor hun deltog med den latininspirerede ”Kiss Like This”.

Julen har en ganske særlig plads i Stig Rossens hjerte og siden han i 1998 udgav sit første julealbum, Julelys, er det blevet til i alt fire julealbums og en enkelt jule-DVD. Udgivelserne afspejler den alsidighed, som også kendetegner julekoncerterne. De smukkeste og mest elskede julesalmer og sange fra den danske sangskat, nye som gamle, går hånd i hånd med et udvalg af de bedste sange fra det engelsksprogede repertoire. Hjerternes fest rummer i Stig Rossens fortolkninger alt fra energifyldte, amerikanske klassikere til afdæmpede, bevægende og danske acappella versioner, hvoraf 11 af de smukkeste kan nydes på det seneste julealbum, Julens stemmer, fra 2013.

Det kimer nu til julefest slår stemningen an ved koncerterne, der altid er bygget op om nogle af de vigtigste af julens budskaber. Hygge, nærvær og næstekærlighed er blot nogle af de værdier, der er kernen og drivkraften, når en tætpakket kalender i november og december bringer Stig Rossen rundt i hele landet. Blandt publikum er hvert år nye koncertgængere, men også mange trofaste tilhørere, hvoraf nogle har været med helt fra begyndelsen. Det er derfor med ekstra stor glæde, at Stig Rossen i år inviterer alle med til 25. års jubilæumsjulefest.

For mere information klik her.

Del på de sociale medier

Detaljer

Dato:
december 3
Tidspunkt:
20:00

Sted

Vejle Musikteater – Store Sal
Vedelsgade 25
Vejle, 7100 Danmark
+ Google Maps
Del på de sociale medier