Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Silas Bjerregaard

april 6 20:00

Silas Bjerregaard fra Turboweekend annoncerer solo-turné. Efter 12 år som forsanger i bandet Turboweekend er Silas Bjerregaard klar til sin første solo-turné

Han er i disse uger aktuel i årets ”Toppen Af Poppen” og gjorde sig i første program særligt bemærket med sin smukke og rørende fortolkning af Sko/Torps nummer ”Dolphin Girl”.

Omkring sine oplevelser i ”Toppen Af Poppen” fortæller Silas: “Jeg brugte det som en slags musikalsk legeplads, hvor jeg fik lov til at gøre lige hvad der faldt mig ind, uden at skulle tænke på, om numrene nu også passede sammen på et album. Det gav mig et stort selvtillidsboost til at arbejde med det alene fra start til slut og på den måde var det den perfekte overgang til at begynde at skrive mit eget materiale.”

Første solo-turné

Silas Bjerregaard er nu klar til at stå på egne ben, men rødderne er ikke glemt og publikum kan forvente musik af den samme høje kvalitet, der har kendetegnet Turboweekend. Toppen Af Poppen har bragt ny inspiration med sig, og til spørgsmålet om hvad man kan forvente af solo-turnéen svarer Silas: “Jeg har skrevet en masse ny musik henover sommeren og efteråret, som jeg glæder mig sindssygt meget til at give et liv derude. Der er både til hjertet, til hjernen og til fødderne. Jeg kommer nok også til at tage udvalgte sange med fra Toppen Af Poppen.”. Silas Bjerregaard.

Så ønsker du at høre Silas Bjerregaard i hans første solo-turne så klik her for billetter.

Detaljer

Dato:
april 6
Tidspunkt:
20:00

Sted

Vejle Musikteater
Vedelsgade 25
Vejle, 7100
+ Google Map
Telefon:
79 43 20 30
Hjemmeside:
http://www.vejlemusikteater.dk/