Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Sanne – The Musical

november 5 - november 7

Sanne Salomonsens liv bliver til ny stor musical.
Sanne – The Musical bliver den vilde, rå og gribende livshistorie om hele Danmarks Rockmama – med alle hendes største hits. “Den Jeg Elsker”, “Det’ Ikke Det Du Siger”, “Woodoo”, “Taxa”, “Kærligheden Kalder” og mange, mange flere.

Man kender hendes sange – men kender man mennesket bag? Kender hendes kampe? Ved du, hvad hun var oppe imod? Kender du det liv, der har formet Danmarks stærkeste rockstemme? Kender du egentlig Sanne?

3 x Sanne er fundet
Det bliver det unge skuespiltalent Andrea Heick Gadeberg, musical-skuespiller Nina Maria Schjødt Lybæk-Hansen og den erfarne sangerinde Gry Trampedach, der skal portrættere hele Danmarks Rockmama i tre forskellige aldre. Oprørske Sanne, der flytter hjemmefra for at synge og spille teater. Stjerneskuddet Sanne Salomonsen, der topper 80ernes hitlister og ofrer alt for musikken. Musicalstjernen Sanne, Sanne fra Sneakers og Anne Linnet Band. Sanne, der møder misbrug og manipulation. Sanne, der står alene i verden. Sanne, der må kæmpe for at forsørge sin søn. Sanne, der må finde skjulte kræfter i sig selv og finde en måde at forvandle misbrug til kærlighed, gift til medicin og nederlag til musik.

Forestillingen starter på nulpunktet. Sanne Salomonsen rammes af en blodprop i hjernen. Hendes verden styrter sammen. I ambulancen forsøger hun forgæves at synge. Hun forsøger at holde fast i det hun kender, hun forsøger at huske, hvem hun er. Sanne må gennemleve hele sin livshistorie for at finde tilbage til sig selv, til kærligheden og til musikken. Der har været mange kriser og problemer. Hvordan har hun klaret dem? Kan hun bruge et langt livs erfaringer til at vinde over sygdommen og snyde døden?

Sanne – The Musical er en rå, gribende og ikke mindst musikalsk historie om at overleve og elske i en verden, hvor der ikke er plads til kærlighed og sårbarhed. En varm historie om venskab og trofasthed, om at finde sin egen stemme og bruge den.

Husk, at der er grupperabat på 25 % ved køb af minimum 4 billetter og ungerabat for unge under 25 år, samt børnerabat for børn under 12 år.

For billetkøb klik her.

Del på de sociale medier

Detaljer

Start:
november 5
Slut:
november 7

Sted

Vejle Musikteater
Vedelsgade 25
Vejle, 7100 Danmark
+ Google Maps
Del på de sociale medier