Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Rock i Byparken endagsbilletter – Queen Machine og D-A-D

august 23 19:30

Glæd dig til et brag af en rock-fest med Queen Machine og D-A-D

D-A-D
Hvorfor D-A-D hver gang forlader scenen som sejrherrer, er såmænd ikke så svært at forstå, når man har overværet bandets koncerter. En aften med bandet er sammensat af lige dele elektricitet og tyngde, velgørende humor og samspil i særklasse. Derudover trækker bandet selvfølgelig også på et sangkatalog med klassikere i hobetal.

D-A-D er ikke bare gode musikere, men de har også showmanship langt ud over det sædvanlige. I 30 år har D-A-D efterhånden henrykket danskerne med deres helt egen udgave af rockmusikken og Rock i Byparken bliver ingen undtagelse.

Queen Machine
Er I klar til Stadion Rock I Byparken? “We Will Rock You”, “Bohemian Rhapsody”, “I Want To Break Free”, “A Kind of Magic”, “Don’t Stop Me Now”, “Somebody to Love”. Listen af Queen-hits virker uendelig lang og mange af sangene er selvskrevne på enhver sætliste til et Queen-show. Alligevel har Queen Machine formået at skabe deres eget univers omkring Queens musik. Et univers hvor der er plads til at overraske og forny tilgangen til showet – med stor kærlighed og respekt for originalen.

Queen Machine har mere succes end nogensinde. Publikum over hele landet strømmer til bandets koncerter for at lade sig rive med af Queens musikalske univers, men også for at høre netop Queen Machine, som er et hold mesterlige musikere med storsyngende Bjarke Baisner i front. Han er uden sammenligning Danmarks, måske endda Nordeuropas, bedste bud på Freddie Mercury.

For billetkøb klik her.

Del på de sociale medier

Detaljer

Dato:
august 23
Tidspunkt:
19:30

Sted

Byparken
Vejle, 7100 Danmark + Google Maps
Del på de sociale medier