Indlæser Begivenheder

« All Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Økolariet – Upcycling udstilling

11. februar 2017 - 30. november 2017

Økolariet udstilling Upcycling Vejle 2017

Udstillingen Upcycling på Økolariet – er åben fra lørdag den 11. februar til 30. november 2017

Vi bliver flere og flere mennesker på jorden og vores forbrug stiger. Samtidig er ressourcerne knappe og mængderne af affald vokser. Vi danskere producerer alene 9 millioner tons affald om året. Ifølge regeringen er målet et Danmark helt uden affald.

I fremtiden skal vi derfor blive bedre til at udnytte værdierne i det, vi i dag kalder affald. Vi skal blive bedre til at genbruge og genanvende. På den baggrund er en ny trend ved at brede sig i Danmark. Den hedder ”Upcycling”, og det er også temaet for Økolariets udstilling.

Upcycling handler ikke kun om genbrug, men om at genanvende for at få et bedre produkt end det oprindelige, og på den måde bevare de råmaterialer og resurser vi har. I udstillingen kan man se, hvordan nogle af de mange ting, vi normalt smider ud, kan blive til helt nye unikke produkter. Der er også forskellige bud på, hvordan vi kan producere nye varer, som er designet til at være lette at skille ad igen og som let kan indgå i nye varer.

Prøv selv
Kom og bliv inspireret til selv at gå i gang med at udnytte værdien i vores forbrugsvarer, i stedet for at smide dem ud.
I udstillingen kan man se et bud på indretningen af det, der betegnes som den mindste anstændige bolig til et menneske, som er på 9 m2.
Tøj af brugte bannere – designet af elever fra Højer Design Efterskole. Se flotte kjoler og jakker lavet af brugte indendørs og udendørs bannere.

Åbningstider: Alle dage 10.00 – 16.00
Gratis entré
Få mere information om udstillingen her på Økolariets hjemmeside

Økolariet udstilling Upcycling kjoler 2017

Detaljer

Start:
11. februar 2017
Slut:
30. november 2017

Sted

Økolariet
Dæmningen 11
Vejle, 7100 Danmark
+ Google Map
Telefon:
76812060