Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Guy Forsyth Band

september 14

Multi-instrumentalisten, sangeren og sangskriveren Guy Forsyth er oprindeligt fra Kansas, men har i dag base i Austin, Texas, der er kendt for sin vitale bluesscene. Der står han som en respektfuld fornyer af bluestraditionen og som garant for koncerter, hvor humor, seriøsitet og autenticitet går hånd i hånd.

Har man tidligere oplevet ham live, så ved man, at man kan se frem til en besnærende musikalitet, ægte showmanship, en varm og rå vokal, fede melodier og heftige soloer på alt lige fra akustisk og elektrisk guitar til slideguitar, ukulele, sav og mundharpe.

Genremæssigt er man ude i en unik blanding af blues og americana. Lyden er til tider i den tunge, sumpede ende af bluesskalaen og propfyldt med referencer til både den allertidligste bluesmusik, den såkaldte Delta Blues fra Mississippi-deltaet, men samtidig tilsat en god dosis af den urbane lyd af Chicago Blues og Texas Blues.

Guy Forsyth har vundet flere Austin Music Awards, udgivet adskillige albums og turneret både i USA og i stigende grad i Europa. Det nyeste album udkom i maj og hedder “Calico Girl”.
Hør ham denne aften i en tæt sammenspillet konstellation.

Guy Forsyth Band er:
Guy Forsyth – guitar, sang, mundharpe m.m.
Jeff Botta – basguitar
Mark Hays – trommer
Jeska Forsyth – kor, sang & percussion

For billetkøb klik her.

Del på de sociale medier

Detaljer

Dato:
september 14

Sted

Bygningen – Vejle
Ved Anlæget 14B
Vejle, 7100 Danmark
+ Google Maps
Del på de sociale medier