Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Gå agurk på Relax Bar

14. juni 2018 18:00 - 19:00

Den 14. juni hylder Hendrick’s Gin den ædle men ydmyge grøntsag – agurken – ved at gøre den til den mest eftertragtede valuta i Vejle. I hvert fald, hvis du skal på Relax Bar. Her kan du nemlig bruge skiver af den grønne valuta til at købe en Hendrick’s Gin & Tonic.

Det er ikke tilfældigt, at Hendrick’s Gin fejrer agurken. Den delikate grøntsag har nemlig en helt særlig rolle i selve destilleringen af de klare dråber. Hendrick’s Gin har sin ekstraordinære afrundede men komplekse smag fra rosenblomster og agurker. Derfor er det helt rigtigt at akkompagnere en Hendrick’s cocktail med en skive af den grønne grøntsag, der tilfører ginen den helt særlige karakterfulde og subtile smag.

World Cucumber Day afholdes hvert år den 14. juni. Og i år har Hendrick’s indgået samarbejde med Relax Bar, der faciliterer de uortodokse transaktioner. Alle agurkevaluta, både drue-, skole- og asieagurker, er gyldige og kan byttes til en forfriskende Hendrick’s Gin & Tonic i ‘Agurketimen’, der varer fra kl. 18 til 19.

“Det har været en mangeårig drøm for Hendrick’s at skabe en skæv, underfundig verden, hvor kolde cash byttes til grønne gysser. Derfor har vi valgt at ophøje den ydmyge grøntsag, så den kommer i allerhøjeste kurs på World Cucumber Day, hvor vi opfordrer alle til at bytte en agurk til en velsmagende Hendrick’s & Tonic,” fortæller Morten Barndorff Simonsen, Brand Manager hos Hans Just.

Prikken over i’et på enhver Hendrick’s cocktail er en grøn garniture skåret af den særlige grøntsag, der både komplimenterer og medvirker til den særlige smagsoplevelse af en Hendrick’s gin. Kun form og fantasi sætter begrænsningen for agurkepynten: Klassisk agurkskive skåret på tværs eller langs, et dekorativt argukespyd eller en agurkeroset. En ting er sikkert: Alle variationer behager øjet såvel som ganen.

‘Agurketimen’ varer fra kl. 18 til 19 den 14. juni 2018.

OBS: Falske agurker accepteres ikke.

Detaljer

Dato:
14. juni 2018
Tidspunkt:
18:00 - 19:00

Sted

Relax Bar
Klostergade 2C
Vejle, 7100 Danmark
+ Google Map