Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Foredrag med Jonas Østergaard : Viden om Cannabis

marts 12 19:00 - 21:00

Få bogen ”Medicinplanten” og et foredrag med Jonas Østergaard for kun 149 kr.

Der vil også blive sørget for en flaske vand til dig ved starten af foredraget og kaffebord midtvejs.

Kom og vær med til et af vor tids vigtigste foredrag med Cannabisekspert, forfatter og foredragsholder Jonas Østergaard, der tager alle med på en rejse ind i cannabisplantens historie og anvendelse – særligt set fra et medicinsk perspektiv.

Foredraget henvender sig til alle, der ønsker en bred vifte af viden om cannabis og de medicinske egenskaber, som planten har. Jonas Østergaard skærer ind til benet og stiller kritiske spørgsmål til, hvorfor man i Danmark har forbud mod cannabis som medicin. Han udtaler blandt andet:

”Cannabis har været anvendt af mennesker i årtusinder. Der findes næppe nogen plante på Jorden, der har været så meget igennem og som har så spændende en historie og som på så mange måder er vigtig for os mennesker og dyr som cannabisplanten. Cannabis i forarbejdet form har vist sig at være et effektivt og sikkert middel til behandling af smerter, kvalme, krampeanfald og inflammation hos mennesker med en række forskellige sygdomme.”

Jonas Østergaards seneste bog ”Medicinplanten” – som du får med hjem GRATIS – er en bog du kan bruge som opslagsværk.

Har du efter foredraget lyst til at stille spørgsmål til Jonas, og til dem der til dagligt arbejder med Cannabis, så er de der til sidste mand går hjem. Du kan også se og prøve produkter efter foredraget.

For mere information samt tilmelding klik her.

Detaljer

Dato:
marts 12
Tidspunkt:
19:00 - 21:00

Sted

Givskud Forsamlingshus
Vejlevej 71
Givskud, 7323 Danmark
+ Google Maps