Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

FBI Comedy Tour

maj 28 20:00

FBI Comedy Tour sender en række af de bedste danske komikere til Vejle Musikteater.

I maj byder FBI Comedy Tour på intelligent, charmerende og lårklaskende sjov underholdning i form af de tre skarpe komikere Thomas Hartmann, Anders Fjelsted og Heino Hansen.

Thomas Hartman kommer med skarpsindige, sarkastiske og tørre observationer som drivkraften i sin optræden, det giver anledning til både latter og eftertanke. Det går stærkt og I skal være et vågent publikum for ikke at gå glip af noget.

Anders Fjelsted er altid aktuel. Han skyder på sig selv og alle andre med udgangspunkt i oplevelser, observationer og ting, som undrer og irriterer ham. Anders har, trods sit drengede udseende, været en del af den danske comedy scene i over 20 år. Han var kun 19 år, da han i 1995 debuterede som stand-up komiker og siden har han støt og roligt arbejdet sig til en fast plads på A-holdet.

Heino Hansen leverer stor selvironi, minutiøs timing og en stærk levering, der får ham til at ramme plet i enhver forsamling. Heino har en forkærlighed for det akavede og tåkrummende. Han er efter sigende den eneste komiker, der er sluppet godt fra et show for Brøndby Support. Ovenpå det er der intet arrangement, der kan knække ham.

For billetkøb til dette show, klik her.

Del på de sociale medier

Detaljer

Dato:
maj 28
Tidspunkt:
20:00

Sted

Vejle Musikteater
Vedelsgade 25
Vejle, 7100
+ Google Maps
Telefon:
79 43 20 30
Hjemmeside:
http://www.vejlemusikteater.dk/
Del på de sociale medier