Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Bootleg Beatles

januar 17 19:30

Uanset hvor i verden The Bootleg Beatles optræder, er både publikummer og anmeldere ved at falde ned af stolene over, hvor fantastisk de fire bandmedlemmer inkarnerer John, Paul, George og Ringo.

De lyder ikke bare som dem, men ligner også Beatles medlemmerne til forveksling og har i årenes løb formået fuldstændig at tillægge sig den måde, The Beatles talte og omgik hinanden og publikum på.

Som om det ikke var nok, får man nu muligheden for at opleve en lang række af de største Beatles-klassikere i 1:1 versioner, med frikort til at synge med på alle de kendte omkvæd.

Pepperland Sinfonia, dirigeret af David Firman, bakker bandet op i rejsen igennem The Beatles sangkatalog. Det bliver enestående, for når først The Bootleg Beatles går ombord i de udødelige klassikere, bliver stil og tone slået an i både musik og humor. De kan deres Beatles til mindste detalje og deres musikalske dygtighed, deres kropssprog og intelligente jokes er i en klasse for sig.

Samtidig mestrer de kunsten, at hoppe ud af rollen og i et splitsekund minde os om, at vi befinder os i nutiden og blot er samlet for at more os.

“Det kan ikke gøres bedre – så enkelt er det!” udtaler Poul Blak, JyllandsPosten. “Tættere på Proms-koncerterne i Royal Albert Hall kommer man ganske enkelt ikke” skriver Ove Nørhave, Nordjyske.

“Get Back”, “Penny Lane”, “All You Need Is Love”, “Yellow Submarine”, “When I’m Sixty-four”, “Strawberry Fields Forever”, “Hey Jude” og mange flere. Mere end 25 Beatles klassikere på stribe bliver spillet, imens man fester og synger med på dem alle.

Til at styre løjerne findes ingen bedre end Hans Otto Bisgaard. Så medbring godt humør og du vil få en uforglemmelig aften med årets Nytårskoncerter.

The Bootleg Beatles fejrer desuden også 50-året for udgivelsen af “The White Album” – et af de mest legendariske dobbelt-albums i verden. Det dedikeres med en hyldest til klassikere som Blackbird, Revolution og While My Guitar Gently Weeps.

For billetkøb klik her.

Detaljer

Dato:
januar 17
Tidspunkt:
19:30

Sted

Vejle Musikteater
Vedelsgade 25
Vejle, 7100
+ Google Map
Telefon:
79 43 20 30
Hjemmeside:
http://www.vejlemusikteater.dk/