Indlæser Begivenheder

« All Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Big Creek Slim gæster Bygningen i Vejle

9. december 2017 20:00

Begivenhed Navigation

Big Creek Slim: pt. det største danske & skandinaviske bluesnavn når det gælder traditionel blues… mere autentisk blive det ikke!

Når det gælder traditionel, svedig & autentisk blues, er Big Creek Slim det største danske & skandinaviske blues navn i øjeblikket.

Big Creek Slim: “danish musik award blues” prisvinder i 2016 & 2017.
Troels Jensen: dansk bluesmusiks tilbagelænede nestor og “grand old man”.

Big Creek Slim er ganske enkelt THE blues: overbevisende, stemningsfuld, groovy og gennemsyret af ægte bluesfeeling.
Han er ikke blot en troværdig fortolker af de gamle klassikere, men han brænder også igennem med en række egne sange.
Big Creek gør blueshistorien levende med rå, autentisk og nærværende blues… og har ved dette års danish music awards blues modtaget prisen for “årest danske pladeudgivelse” – lige som han gjorde i 2016.
Håndværket, både som guitarist og som sanger, er i den grad i orden og rent stilistisk rammer han plet inden for den klassiske, akustiske blues a la son house, sleepy john estes og john lee hooker.
Big Creek har en stemme og feelin’ uden lige og spiller lowdown blues lige så meget inspireret af førnævnte, som bl.A. Muddy Waters og Howlin’ wolf.

Troels Jensen er dansk bluesmusiks tilbagelænede nestor og godfather. Troels har i årtier beriget publikum og musikerkolleger med sit nærvær og skarpe fornemmelse for ”the blues”.
Dansk blues’ grand old man: i seks årtier har Troels Jensen lagt et blues-soundtrack til dansk rockhistorie. Delta blues band blev dannet i 1968 med ham i front og skabte sig snart ry som er af de betydeligste danske bluesbands, der backede store navne som Sonny Terry & Brownie Mcghee, John Lee Hooker, Mike Bloomfield og Memphis Slim.

Bandet er:
Big creek slim – sang & guitar
Troels jensen – klaver, sang & guitar

Find dine billetter her.

Foto: ABW

Detaljer

Dato:
9. december 2017
Tidspunkt:
20:00

Sted

Bygningen
Ved Anlæget 14B
vejle, 7100 Danmark
+ Google Map