Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

ALT for verden

januar 23 19:30

musical Vejle My Fair Lady

Camilla Marienhof giver den gas med dans og akrobatiske udskejelser i humoristisk hybrid mellem standup og komedie med mening og indhold.

Showet er helt igennem en samtidsaktuel og relevant forestilling for alle. Det handler om at ville noget, gøre noget og ændre verden.

Gøre en forskel, tage skeen i den anden hånd og gribe i egen barm. Træde i karakter og jokke i spinaten. Lede efter sandheden og strippe alt af, for at nå sagens kerne: tøjet, værdigheden, holdningerne og finde sig selv i bar røv og viklers.

Det er selvhjælpsakrobatik og samfundskritiske livsanskuelser over demokratiets nedtur, mediernes uvederhæftighed og hverdagen i al almindelighed.

Så ønsker du at se en forestilling, som omhandler vor tids store emner ud fra en personlig vinkel, med det mål for øje at skabe håb, troen på at vi kan gøre en forskel? Så er dette show lige noget for dig.

Alle scenografiske elementer kommer i spil under forestillingen og udvikler sig undervejs. Et bord bliver til en talerstol. En polestang er en kæmpe lampe og bliver til en kjole som bliver til en lysende hat.

Medvirkende er Camilla Marienhof.

Ide og manus er Camilla Marienhof.

Kunstneriske konsulenter på dramaturgi, tekst, koreografi og spil er Kirstine Høegsbro, Vibeke Wrede, Anne Barslev, Christel Stjernebjerg, Gøje Rostrup, Gabriel Elung.

Det er arrangeret af Middelfart Kultur og Bibliotek, for køb af billetter klik her.

Detaljer

Dato:
januar 23
Tidspunkt:
19:30

Sted

Vejle Musikteater
Vedelsgade 25
Vejle, 7100
+ Google Map
Telefon:
79 43 20 30
Hjemmeside:
http://www.vejlemusikteater.dk/