Vi tilbyder nu to ekstra juleture for årskortholdere

Træk i nissehusen og glæd familien med en stemningsfuld juletur med staldbesøg og æbleskivehygge i den vinterlukkede park – kun for årskortholdere og kulturårskortholdere i GIVSKUD ZOO – ZOOTOPIA.

De første juleture i GIVSKUD ZOO – ZOOTOPIA blev udsolgt meget hurtigt. På grund af mange forespørgsler tilbyder vi nu ekstraordinært to ekstra juleture for indehavere af årskort og kulturårskort.

Vi begynder med besøg hos forskellige dyr i udvalgte stalde og anlæg. Og bagefter tager vi til den julepyntede restaurant Jacobs Spisehus, hvor vi hygger med æbleskiver, gløgg og saftevand. Vi danser om juletræ, og så er der naturligvis slikposer til børnene. Vi holder to ekstra ture lørdag den 20. november 2021 – vælg mellem at komme med fra kl. 9.00 til 11.30 eller fra kl. 13.00 til 15.30.

Pris:

Voksne: Kun 125 kr. pr. person

Børn (3-11 år): Kun 125 kr. pr. person Børn (0-2 år): Kun 60 kr. pr. person OBS: Helt små babyer, som ikke spiser æbleskiver og drikker saftevand, kommer med gratis og skal ikke registreres ved bestilling.

Bemærk: Myndighederne kræver fremvisning af gyldigt coronapas ved dette arrangement. Kravet gælder for voksne og børn over 15 år.

Book pladser til juletur her