Artiklen er sponseret

At tage et smut forbi tandlægen, er noget som mange vælger fra. Det kan være på grund af manglende tid eller fordi man tænker, at det er en ekstra udgift. Det er dog vigtigt at tage forbi tandlægen, en gang imellem. Det er det fordi, man skal passe på sine tænder. Hvis man ikke passer på sine tænder, så kan man få en dårlig mundhygiejne og man kan risikere at få tandsygdomme. Det er derfor en god ide at tage forbi Tandklinik Vejle eller den klinik, der ligger i nærheden af dig. Du kan her læse mere om, hvorfor det er vigtigt at tage til tandlæge.

Få et tandeftersyn

Det er vigtigt at tage et smut forbi tandlægen og få tjekket sine tænder ved et tandeftersyn. Når tandlægen laver et tandeftersyn, så tjekker de om alt er, som det skal være. De tjekker blandt andet om du har nogle huller. Der bliver ofte også lavet en tandrensning, så du kan gå derfra, med helt rene tænder. Et tandeftersyn giver også tandlægen mulighed, for at forbygge eller opdage eventuelle sygdomme i tænder, mundhule og kæbe. Det er derfor vigtigt, at du tager til tandlægen en gang imellem, så du er sikker på, at dine tænder har det godt.

Hjælp til at passe på tænderne

En tandlæge kan også vejlede dig til, hvordan du bedst passer på dine tænder, da de jo gerne skal holde hele livet. Du kan få rådgivning og vejledning indenfor tandbørstning og brug af tandtråd, så du kan holde tænderne rene. En tandlæge kan også hjælpe dig med at finde ud af hvilke produkter, du eventuelt skal bruge, for eksempel, hvis du skal bruge mundskyl. Så det at tage et smut forbi tandlægen er en god ide, så dine tænder forbliver sunde og så du kan få hjælp, hvis der er noget, der generer.

Når tandlægen laver et tandeftersyn, så tjekker de om alt er, som det skal være. PR-foto

Sider2022