Grejs har vokseværk, men hvad skal kendetegne byen fremover? Dét kan du som borger i området få indflydelse på, når der 11. april afvikles en workshop for en ny landsbyvision

Borgerne i Skibet, Vandel, Engum og Vejle Vest har allerede sat ord på, hvilken slags landsby de er og vil være – og nu er turen kommet til Grejs.

Tirsdag 11. april er der workshop i Grejs Kulturcenter klokken 18-21. Her kan du få indflydelse på det voksende Grejs, for er der brug for bedre forbindelser, nye og grønne mødesteder, et aktivt fritidsliv for områdets børn og unge eller noget helt fjerde?

De input er startskuddet til en ny landsbyvision, som skal sætte retning for Grejs i fremtiden.

Del måltid og ideer med dine naboer
Inden workshoppen er der fælles aftensmad, hvor du kan hilse på og tale med dine naboer, inden medarbejdere i Vejle Kommune giver et oplæg om, hvad en landsbyvision er, og hvordan I kan bruge den i Grejs.

Herefter får du mulighed for at dele dine holdninger, dit kendskab til jeres lokalområde og dine ideer – til glæde for dig og dine naboer.

Ønsker du at deltage i workshoppen?

Så mød blot op i Grejs Kulturcenter 11. april klokken 18.

Den endelige landsbyvision for Grejs forventes at være færdig i august. Du kan følge processen fra workshop til færdig vision via borgerlab.vejle.dk

Kilde

Foto: ABW