Efter den seneste lempelse af COVID-19 restriktionerne i Danmark pr. 21. maj 2021, er der nu genåbnet for flere indendørs anlæg, udstillinger og andre faciliteter i parken.

Nyhedsbrev

21. maj 2021

Nu er parkens indendørs anlæg genåbnet

Efter den seneste lempelse af COVID-19 retriktionerne i Danmark pr. 21. maj 2021, er der nu genåbnet for flere indendørs anlæg, udstillinger og andre faciliteter i parken.

Det er dermed igen muligt at besøge gorillaflokken og de sydamerikanske kæmpeoddere i GIVSKUD ZOO – ZOOTOPIA. Parkens Babycare Center kan benyttes, og særudstillingerne er genåbnet.
Dog gælder regler om forsamlling og afstand fortsat, så gæster skal stadig tage hensyn til hinanden.
Læs mere

Tag på tur med savaribussen
Pr. 21. maj 2021 er det igen muligt at hoppe på safaribusserne i GIVSKUD ZOO – ZOOTOPIA. Kør ud over savannerne og oplev dyrene tæt på, mens du hører forskellige fakta om arterne, anekdoter og historier fra parken. Billetter skal købes i parkens Billetsalg.

Event: Dinosaurernes verden den 19. og 20. juni
Forestil dig en dinosaur på længde med tre bybusser. Eller en gigantisk rovdinosaur med tænder på størrelse med køkkenknive? Vi går helt tæt på fortidens giganter, som herskede på jorden for mange millioner år siden, og der vil være sjove aktiviteter, underholdning, læring og leg for hele familien.
Find event-programmet her

Start dagen med et besøg hos dyrene i staldene
I denne weekend og hver dag i sommerferien kan du tage med på Go’morgen Zoo®. Her får du chancen for at komme tæt på de store næsehorn og måske klø dem bag ørerne. Vi besøger også andre dyr i deres stalde og ved deres anlæg, inden parken åbner for gæster. Med i prisen er entré til parken hele dagen. Pris: Voksen: kr. 290,- // Barn (3-11 år): kr. 145,- // Småbørn (0-2 år): gratis.
Book plads her

Givskud Zoo Naturfond hjælper med at redde jord
Flere end 2.400 arter er i fare for at forsvinde. Vi skal handle, før det er for sent – og det gør Givskud Zoo Naturfond. Fonden har netop sendt støtte til indsamlingen Danmark redder jord, som er iværksat af den uafhængige private non-profit fond Den Danske Naturfond og TV2.
Givskud Zoo Naturfond har støttet med 10.800 kroner, som bruges på opkøb af jord for at skabe mere og bedre natur i Danmark. Og fonden opfordrer alle, der har mulighed for det, til også at donere til gavn for naturen. For bare 12 kr. kan du sikre 1 m2 vild natur for altid. Derved kan truede og sjældne dyr, planter og svampe få plads i naturen.
På søndag den 23. maj 2021 kulminerer indsamlingen med et direkte show på TV2, som er dagen efter FN’s internationale biodiversitetsdag. Her kan private og virksomheder donere til kampagnen og hjælpe med at redde jord.