Lantz Copenhagen er kendt for sine hudplejeprodukter, der er let absorberende, nyskabende, og parfumefri. Men de har også et stort udvalg af smykker, ikke mindst øreringe i mange forskellige designs. Uanset om du søger perler, natursten eller zirkoner, sølv, guld eller glaskunst, hoops eller hængeøreringe finder du sikkert et sæt, der falder i din smag. De har også halskæder, armbånd, ringe og brocher.

Der er altid funklende nyheder i webshoppen, og der er også altid smykker på tilbud, så du kan gøre et fund.

Når du besøger webshoppen, så benyt lejligheden til at tage et kig på de mange muligheder inden for hudpleje. Lantz Copenhagen arbejder med hudpleje, der i samspil med lysterapi skaber fantastiske og langsigtede resultater. Indehaver Camilla Lantz elsker at nørde i ingredienser, og i maskiner der optimerer din hverdagsrutine med få, men effektive steps. Drømmen er at skabe et univers, hvor alle skal have råd til en smuk hud.

Lantz Copenhagens hudplejeserie arbejder med ingredienser, der virker i dybden, efterlader huden mættet og aldrig fedtet.

“Jeg foretrækker at kombinere hudpleje med lysterapi for bedste resultater. Jeg er flittig og innovativ, tænker altid i bredde, uden at det bliver en daglig rutine med 12 steps. Jeg prøver generelt at begrænse mig i mine anbefalinger, da jeg selv er alenemor og har stor forståelse for, at en morgen og aftenrutine ikke kan tage 45 minutter,” siger Camilla Lantz.

Lantz Copenhagen har udover hudpleje, og en månedsboks også vippebranded The Star Lashes. De er førende indenfor sortiment af magnetiske vipper, og arbejder med tre hovedkategorier: Natural, Day & Night og Volume vipper. Alle deres magnetiske vipper har 5 eller 10 magneter påsat på hver vippe. Deres magnetiske liner er sikkerhedsgodkendt og CPNP-registreret. Du kan kan vælge mellem sort eller brun magnetisk liner, eller vælge mellem fire farver eller transparent Magic Liner.

“Jeg udarbejder og designer alle produkter. Mediator A/S sørger for, at alle produkter overholder love og regler i Danmark og Europa for brugen af kosmetik og hudpleje. Alle produkter bliver produceret i bedste kvalitet,” siger Camilla Lantz.

Du kan altid kontakte hende via mail: info@lantzcph.com, eller direkte på Instagram: @lantz_copenhagen.