Du kender ham garanteret som manden, der satte “Pseudoarbejde” på dagsordenen. Vær med, når antropolog og forfatter Dennis Nørmark dykker ned i sin seneste bog ”Ufrihedens Pris”, der bl.a. undersøger, hvordan ufrihed og unødvendig bureaukratisk kontrol påvirker vores evne til at arbejde og være innovative.
I forbindelse med arbejdet med den nye bog “Ufrihedens pris” har Dennis Nørmark foretaget omfattende research og trækker i bogen på indsigter fra arkæologi, kognitionsforskning, psykologi, antropologi, filosofi og økonomi. Tilsammen fortæller det historien om, hvordan det gik til, at mennesket opgav sin egen myndighed til fordel for administration og bureaukratisk kontrol.
Ifølge Dennis Nørmark gør samfundets og statens tætte greb os usikre, famlende og modløse. I bogen og i aftenens foredrag dykker han ned i, hvordan det er nået så vidt og hvordan lærte vi at tro, at vi ingenting kan, men også hvordan vi kan blive frie, ansvarlige og moralske mennesker i gode fællesskaber.
Det foregår d. 21.02.24 klokken 19-21 på Vejle bibliotek.
Om Dennis Nørmark
Dennis Nørmark er antropolog, forfatter, foredragsholder, debattør og konsulent og nok mest kendt for bestselleren ”Pseudoarbejde – hvornår fik vi travlt med at lave ingenting?”, som for alvor satte indholdet i vores arbejde til debat. Dennis er forfatter til i alt fire bøger med fokus på kultur og kulturelle forskelle, hvoraf den nyeste er “Ufrihedens pris” (2023). Han er kendt som en dygtig videnskabsformidler, som kan formidle sin forskning på en relevant og nærværende måde.