dit-vejle-L

Camping

Pak teltet og tag med os på ferie i fortiden!
Ferie til folket er et nyt fænomen. For 100 år siden var det kun de allerrigeste, der kunne holde fri.
Camping

Krea-café på NC10

Krea-café på NC10
Nørremarkens fantastiske Bydelsmødre inviterer til krea-café i Grøn transit torsdage i ulige uger og i anledning af sommerferien åbner vi allerede ind til Grøn Transit kl. 16.00. Det er gratis og alle er velkomne.

Åbent teater i august

Helt gratis for publikum og med fokus på verdensmålene fejrer Danmarks Internationale Gadeteaterfestivaler deres 10-års jubilæum med 350 forestillinger i 34 byer fra 11. til 31. august.
Åbent teater i august

Fars legestue

Fars legestue
Sving forbi børnebiblioteket i Vejle til uforpligtende leg og hygge med dit barn, når vi hver onsdag mellem kl. 11 og 13 finder legetøjet frem og inviterer til Fars legestue.

SommerFællesLæsning

Til SommerFællesLæsning får du læst en historie og et digt højt. Du får teksten udleveret på papir og kan således selv læse med. Bibliotekaren laver stop i højtlæsningen og gruppen samtaler ud fra teksten.
SommerFællesLæsning

Sommercamp dag 1 // Prank, krea og scratch

Sommercamp dag 1 // Prank, krea og scratch
Kom med til børnebibliotekets Sommercamp i uge 27 og vær med til at gøre biblioteket til en usikker zone med pranks, løjer og andre gakkede fjollerier. Med udgangspunkt i de sjoveste børnebøger åbner vi forskellige værksteder, du kan prøve, og tirsdag kan du bl.a. lave "prutter", møgdyr og animationer.
facebook