dit-vejle-L

Fars legestue

Sving forbi børnebiblioteket i Vejle til uforpligtende leg og hygge med dit barn, når vi hver onsdag mellem kl. 11 og 13 finder legetøjet frem og inviterer til Fars legestue.
Fars legestue

Ældre Sagens IT-café

Ældre Sagens IT-café
Driller din tablet, smartphone eller PC? Synes du, det er svært at bruge nettet? Eller vil du bare gerne lære mere? Så kig forbi Ældre Sagens IT-café på Nørremarken Bibliotek og få hjælp.

Påskeferie i Vejle

Påskefrokost, gækkebreve, æggejagt, forårsblomster og gudstjenester. Holder I påskeferie hjemme? Så kan I finde inspiration til aktiviteter for hele familien i byportalens kalender ‘Det sker’.
Påskeferie i Vejle

Tænkepause om Ulighed

Tænkepause om Ulighed
Vi er alle lige, men nogle er mere lige end andre. Sådan er det både blandt kammerater og nationer. Kom og tag en Tænkepause sammen med økonom Carsten Andersen fra Aarhus Universitet, som gør regnskabet op i ulighedens favør. For selvom vi omfordeler via skatten, skaber uens vilkår forskellige muligheder for os alle.

Hold hjernen frisk i Vejle

Vejle Bibliotekerne tilbyder endnu en omgang "Hold Hjernen Frisk" – denne gang med udgangspunkt i Vejle. "Hold hjernen frisk" er et forløb over seks gange, hvor du kommer til at stifte bekendtskab med litteratur, kunst, dans, mad og en gåtur i Kongens Kær.
Hold hjernen frisk i Vejle

Frokostkor

Frokostkor
Kom og syng i kor med andre sangglade mennesker i et hyggeligt og sjovt fællesskab, hvor vi tager os tid til snak og samvær henover vores medbragte frokost.
facebook