Eva Ulrik på 70 år har over en længere periode planlagt sin ultimative drømmerejse til Navajo i USA, da hun i lang tid har været meget fascineret af Navajo-indianerne. Det eneste hun manglede, var en rejsemakker. På Boblberg fandt hun Grethe, der var meget interesseret i at opleve turen med Eva. De to damer tager først en tur til Sydtyskland i fire dage for at lære hinanden at kende. Og om kort tid går turen til Navajo i hele tre uger, hvor de skal på deres livs rejse sammen.

70-årige Eva fra Vejle har i lang tid været meget fascineret af Navajo-indianerne. Denne fascination startede meget tilfældigt, efter Eva så et billede af nogle udhuggede klippehuler, som Navajo-indianerne engang boede i. Eva begyndte herefter at lære mere og mere om Navajo-indianerne og deres stammes historie og traditioner. Eva var ikke i tvivl – dette MÅTTTE hun bare opleve! Planlægningsarbejdet af turen til Navajo-reservatet startede, og det er endt med at blive en knap tre ugers lang tur. Nu manglede Eva blot at få styr på én ting. Nemlig en person at opleve det hele med. Fra en tidligere tur har Eva nemlig erfaret, at det ville være bedst at rejse to sammen.

Der er mange fordele ved at rejse sammen med en anden. For det første ser fire øjne bedre end to, der er to til at køre, en at snakke med når der skal køres langt, man kan dele udgifterne og mange andre fordele.”
– Eva Ulrik

Eva Ulrik – Boblberg.dk

I sin søgen efter en rejsemakker valgte Eva at oprette en bobl på Boblberg. Eva vidste præcis, hvad hun søgte efter: en der ikke har været i USA før og vigtigst af alt en, som er betaget af hendes planlagte tur til Navajo. Da Grethe, som selv er eventyrlysten, skrev og gav udtryk på sin begejstring for turen, så var Eva ikke i tvivl – hende måtte hun møde!

Grethe var præcis den rejsemakker, som jeg søgte! En som ville spise det hele råt.”
– Eva Ulrik

Deres første møde var hjemme hos Eva, hvor de skulle finde ud af, om de passede sammen, og hvor Grethe skulle høre lidt mere om turen.

Jeg viste hele turen i detaljer, og Grethe var meget begejstret. Hun har aldrig været i USA, så det bliver en kæmpe oplevelse for os begge. Vi har sammen besluttet at inkludere Grand Canyon – nu, hvor vi er der!
– Eva Ulrik

Eva og Grethe har efterfølgende mødtes flere gange for at lære hinanden endnu bedre at kende og for at forventningsafstemme. De to rejseveninder har allerede planlagt en lille tur på fire dage til Sydtyskland for at afprøve hinanden og for at se, hvordan de passer sammen i længere tid ad gangen.

Når grænserne engang endelig åbner op igen efter Covid-19, så er Eva og Grethe de første, som står i kø til at komme ud i verden.

Vi skal nok komme afsted. I samme sekund grænserne bliver lukket op, står vi der som små søm!”
– Eva Ulrik

Her hos Boblberg er vi rigtig glade for, at vi har været med til at bringe Eva og Grethe sammen. Vi glæder os til at høre om deres livs eventyr, når de kommer hjem.

Under Corona er ensomheden blandt borgerne steget markant, og behovet for digitale fællesskaber er blevet større og mere efterspurgt end nogensinde. Boblberg har under pandemien oplevet at trafikken på platformen er tredoblet, og endnu flere borgere fra hele landet opsøger fællesskaber under en svær tid med restriktioner, isolation og hjemsendelse.

Boblberg.dk er en digital platform for sociale fællesskaber og bekæmpelse af ensomhed. Mere end 340.000 medlemmer deler allerede deres interesser med hinanden, og søger alt fra nye venner, motionsmakkere og kulturgrupper til nogen at snakke med i en svær tid og digitale pennevenner.

Boblberg samarbejder med landets kommuner og landsdækkende organisationer om at skabe en social relation mellem andre mennesker på baggrund af fælles interesser.

Alle kan bruge Boblberg på et tidspunkt i deres liv, så søger du selv eller kender nogle, som kunne have brug for et fællesskab?

Klik ind på Boblberg og udforsk de mange muligheder: https://boblberg.dk/