Boblberg.dk hjalp Anne Sønndergaard med at finde en veninde, som tilfældigvis også var flyttet til samme by med sin kæreste. I dag er de alle blevet gode venner og ses ofte til aftensmad, arrangementer og højtider.

Det kan være svært at være tilflytter i en by, hvor man ikke kender til andre end sin kæreste. Anne Søndergaard var dog modig nok til at kontakte en anden tilflytter til Vejle gennem Boblberg, og har i dag fundet en veninde for livet. Med et nystartet fuldtidsjob havde Anne ikke tid eller overskud til at melde sig til fritidsaktiviteter, hvor man plejer at stifte nye bekendtskaber. Derfor har hun været glad for at bruge Boblberg, da det har givet hende et stærkt venskab.

Anne er 32 år og bor sammen med sin kæreste. Hun oprettede en bobl på Boblberg og kom i kontakt med en kvinde som oprindeligt, ligesom hende selv, er tilflytter. Hun er også flyttet til Vejle med sin kæreste og er nybagte forældre. Veninderne har kendt hinanden i over et år og mødes både på café, holder nytår og spiser aftensmad sammen samt tager til events eller i byen. Derudover hjælper Anne med at passe venindens kat engang imellem, når hun har brug for det. Kæresterne er også blevet gode venner og de bor faktisk kun fem minutter fra hinanden allesammen.

Anne synes at Boblberg er et fantastisk forum, især til ensomme, som har brug for at finde nye bekendtskaber eller fællesskaber.