24/2-20 kan du møde Eva Tind på vejle bibliotek.

Hvad vil det egentlig sige at have et ophav? Mød den spændende forfatter Eva Tind og hør hende fortælle om sin seneste roman Ophav, der er indstillet til DRs Romanpris 2020. Hun fortæller om de tanker, rejser og inspirationer, der ligger bag historien om den 70-årige Miriam, den midaldrende Kai og den 18-årige Sui, der er i familie, men alligevel søger deres ophav på vidt forskellige måder.

Hvad stiller man op, når man beslutter sig for at forlade et andet menneske – eller selv bliver forladt? Hvilke indsigter og overraskelser følger, når man vælger en anden vej i livet? Eva Tinds anmelderroste roman ”Ophav” er en hverdagsodyssé om en familie på tre, der skilles og rejser ud i verden for at finde fred med sig selv og med hinanden. En eventyrlig fortælling om den kærlighed og smerte, der adskiller, men også knytter en familie sammen, om følelsen af hjemløshed og jagten på et meningsfuldt liv. Romanen, som udspiller sig i Indien, Korea, Sverige og Danmark, er en smuk og rørende historie om tre mennesker og deres individuelle forsøg på at blive dem, de er.

Eva Tind er født i 1974 i Pusan, Korea, men opvokset som adoptivbarn i Låsby, Danmark. Eva Tind er forfatter, billedkunstner og filmskaber med uddannelse fra Kunstakademiets Arkitektskole og hun arbejder ofte på tværs af kunstarter med udgangspunkt i sit forfatterskab.

Identitet, kultur og tilhørsforhold er gennemgående temaer i Eva Tinds bøger, ofte i relation til hendes personlige historie. Hun debuterede i 2009 med digtsamlingen “DO”, der spejler en kvindes danske kulturbaggrund i hendes koreanske oprindelse. ”Ophav” er hendes tredje roman.

For mere information klik her.

Foto: ABW