Comwell skriver bl.a. dette i sit nyhedsbrev om nytårskur mv.:

Er I der, O’ense?

Endelig har vi fundet det helt rigtige hotel i skønne Odense. Og kan nu føje vores velkendte brand, gode management og gennemførte koncepter til landets 3. største by.

Comwell H.C. Andersen Odense ligger lige midt i byen (og landet!) – og kun et par minutters gang fra stationen. I forlængelse af hotellet tilbyder vi nogle af landets bedste og mest fleksible mødefaciliteter i ODEON.

Vi fejrer vores overtagelse af de enestående rammer i Odense med Nytårskur tirsdag den 28. januar 2020 og inviterer naturligvis jer alle sammen til at komme.

TILMELD MIG NYTÅRSKUR

Skarpt arkitektonisk hjørne

Vores smukke og prisvindende konferenceperle, Comwell Klarskovgaard, kan i år fejre 50-års jubilæum. Den arkitektoniske fryd ligger i de mest vidunderlige naturomgivelser ved Korsør Lystskov lige ud til Storebælt. Og stedets mageløse rammer og omgivelser inviterer både til faglig fordybelse og gode timer sammen i godt selskab.

Og vi kunne ikke forestille os noget bedre end at fejre jubilæet ved at invitere jer alle med til en festlig eftermiddag onsdag den 5. februar kl. 16-18. Vi byder på lidt godt at spise og perlende bobler.

SE PERLEN HER

Vær med i Kampen om Amerika

Valgkampen i USA er for længst i gang. Og kampen om Det Hvide Hus og magten kommer formentlig til at stå mellem Biden, Bernie og Trump – og det bliver alt andet end kedeligt!

Sammen med Kongressen.com arrangerer vi en række valgaftner i hele landet, som giver dig indsigt, overblik og analyse. Og krydrer det med masser af insights og viden. Vi garanterer en både underholdende og lærerig aften!

Vært er Kongressen.com’s dygtige chefredaktør, Anders Agner, som ud over at være en af landets mest benyttede USA-analytikere i TV og radio, også er forfatter til flere bøger om altid den fascinerende amerikanske politik.

TAG MED TIL VALGAFTEN