Danmarks Indsamling 2020 sendes live fra Vejle – den 1. feb. 2020

Lørdag den 1. februar 2020 afholdes Danmarks Indsamling for 14. år i træk. Det stort anlagte indsamlingsshow sendes vanen tro live på DR1 og denne gang fra Vejle Musikteater med Lise Rønne, Tine Gøtzsche og Mark Stokholm som værter. Dette skriver Vejle Musikteater.

Det er samtidig første gang at Danmarks Indsamling sendes fra Syddanmark. Danmarks Indsamling 2020 samler ind til børn på flugt.

Kom indenfor i Vejle Musikteater og se live TV-show
Der vil være gratis entré til showet, som samtidigt er en unik mulighed for at opleve et stort live TV-show. Inden længe informeres der om, hvordan man kan komme ind og overvære det fantastiske show, der sendes live i DR-TV i Vejle Musikteater lørdag den 1. februar 2020.

Om Danmarks Indsamling 2020
Danmarks Indsamling 2020 samler ind til børn på flugt. Der samles ind til at hjælpe børn, mens de er på flugt og til hjælp når de er nået frem. Desuden hjælpes børn, som har mulighed for at vende  hjem til deres familie eller oprindelsesland og ikke mindst hjælpes, så flugt eller migration til storbyernes gadeliv ikke skal være børnenes nødvendige udvej.

Samarbejdspartnere bag Danmarks Indsamling 2020

For mere information klik her.

Foto:ABW