Vejle skriver bl.a. dette i sin pressemeddelelse om Panyotis:

Den vejlensiske brudekjolekøbmand var én af tre vindere, da Danish Retail Award blev uddelt i Børsen i København.

Til daglig gør han alt for at opfylde vordende brudes drømme og sætte deres ønsker i centrum – men 1. oktober var Michael Panayotis selv centrum for begivenhederne.

I Christian den Fjerdes gamle børsbygning blev den vejlensiske brudekjolekøbmand nemlig hædret for sit entusiastiske og nyskabende købmandsskab.

Det skete da den sjællandske uddannelsesinstitution ZBC, i samarbejde med Dansk Erhverv, Detailgruppen og Dansk Handelsblad uddelte prisen – Danish Retail Award – til tre dygtige erhvervsdrivende. Her var Michael Panayotis iblandt.

– En kæmpe cadeau

Og det var en glad prisvinder som Mikropol fangede på en biltelefon på vej hjem fra København til Vejle:

– Jeg synes det er en kæmpe cadeau til det arbejde, vi udfører i hverdagen og især til pigerne, jeg har ansat. De brænder virkelig for at skabe gode oplevelser for vores kunder, fortæller Michael Panayotis.

Adspurgt om han selv mener, at han lever op til Danish Retail Awards’ kriterie om, at udføre entusiastisk og nyskabende købmandsskab, svarer han bekræftende:

– Vi har satset på at lave mange events og har fokus på at skabe unikke oplevelser og sælge drømmen til brudene. Det er med til at slå vores navn fast i kundernes bevidsthed. Det er vigtigt, da tiden er forbi, hvor man bare kan regne med, at kunderne kommer ind i butikken fordi der er åbent, siger Michael Panayotis.

Læs hele historien på mikropol.dk