Skybrud håber, at de nye lokaler i Fox Belly Gallery (det gamle Farveri) ved Spinderihallerne vil betyde et endnu tættere samarbejde med områdets kreative virksomheder.

Trods hul i taget, råd i træværket og massivt skimmelsvamp på væggene kalder Anders Hecter huset på Spinderigade for Skybruds drømmehus.

– Vi har brugt de sidste to år på at lede efter et nyt domicil, og det har virkelig ikke været let at finde noget, som kunne indfri vores ønsker og drømme, siger Anders Hecter

Skybrud har ligget i Vejle de sidste 19 år, de sidste 11 år på Dæmningen, men kun tre af Skybruds 20 medarbejdere kommer i dag fra Vejle. Derfor har Vejle-virksomheden også kigget på nyt domicil i Aarhus samt flere steder i trekantsområdet. Men mavefornemmelsen blev afgørende for valget af den nye beliggenhed i Vejle Vestby.

Drømmehus på attraktiv matrikel

Beliggenheden i Vejle Vestby betyder meget for Skybrud, som allerede har et indgående kendskab til området.

– Ud over det, for os åbenlyse med at bygningen rummer en masse, historie, sjæl og rå arkitektur, har vi i mange år ønsket at komme til at bo tættere på Spinderihallerne, som vi i Skybrud holder utrolig meget af. Vi er et kreativt bureau, og derfor har Spinderihallerne en naturligt tiltrækningskraft på os pga. mange kreative tiltag og virksomheder, fortæller Anders Hecter, og tilføjer:

– Vi har allerede haft stor glæde af at samarbejde med flere af virksomhederne i Spinderihallerne, og vores erfaring er, at hver gang vi benytter eksterne kræfter i vores projekter, bliver projekterne endnu bedre, da vi får mulighed for at få folk med ombord, som lige netop er specialister på deres felt, hvad enten det gælder billeder, film, 3d animationer eller noget helt fjerde.

Med den nye beliggenhed ønsker Skybrud endnu mere samarbejde med områdets kreative virksomheder og dygtige specialister, og Skybrud håber de nye lokaler vil betyde, at samarbejdet vil ske helt naturligt.

Læs hele historien på mikropol.dk