Stephanie Lose (V) klippede den røde snor til Patienternes P-Hus i Vejle, der skal fremtidssikre P-forholdene ved Vejle Sygehus i flere år frem.

Indvielse af Patienternes Hus
Indvielse af Patienternes Hus
Indvielse af Patienternes Hus

 

6. juli 2018 blev den første spade sat i jorden til byggeriet af det nye parkeringshus ved Vejle Sygehus.

406 dage senere er parkeringshuset – der har fået navnet Patienternes P-Hus – indviet. Og formand for Region Syddanmark, Stephanie Lose, der klippede den røde snor, kan glæde sig over, at tidsplanen for byggeriet er overholdt.

Parkeringshuset består af 408 parkeringspladser fordelt på seks etager. Fra mandag 19. august kan alle bruge parkeringshuset, og fra toppen af den tyve meter høje bygning kan man nyde en flot panoramaudsigt over Vejle midtby – og til Vejlefjordbroen.

Del på de sociale medier