Panter Rejser er et danskejet rejsebureau, der fra sit hovedsæde i Vejle hjælper kunder i hele Danmark med tilpassede nicherejser og gruppeture, hvor enestående oplevelser er i højsædet. Med et udvalg af rejser der spænder fra den ene yderpol med professionelt guidede ture i Grønland til den anden yderpol med grupperejser til Cuba, kan Panter Rejser hjælpe med det meste, og deres succesrige forretning er med til at skabe et godt lokalt forretningsmiljø i Vejle.

Når indholdet af den enkelte rejse kommer først
Branchen for rejsebureauer i Danmark er præget af en konstant stigende konkurrence fra store, udenlandske bureauer, der med et enkelt klik kan hjælpe hver enkel forbruger til nemt og hurtigt at booke en rejse – så hvorfor skulle man i dag vælge at få personlig hjælp fra et rejsebureau. Jo, det er der faktisk god grund til.

Hos Panter Rejser er grunden klar – det vigtigste for alle rejser af indholdet og de oplevelser, som den indebærer, og disse kommer ikke af ingenting. Med kompetente og professionelle rejseledere og guider, samt en faglig viden der spænder vidt, står bureauet klar til at hjælpe unge som gamle med at gøre drømme til virkelighed.

Foto: Panther Rejser

Lokalforankring er slut
“Rejsebureauer er ikke længere lokal forankret, for folk kan i dag bestille og få arrangeret rejser fra deres mobil eller computer direkte over nettet. Det betyder, at der ikke længere er den samme værdi i at være et lokalt rejsebureau. I stedet hjælper vi i dag kunder fra hele Danmark med skræddersyede rejser, der bærer præg af vores virksomhedsstørrelse og dermed en vis nærhed, personlighed og familiaritet”, siger Erik Aalbæk Pedersen, der er ejer af Panter Rejser. Og selvom lokalforankring i rejsebranchen er et overstået kapitel, er der ingen tvivl om, at Panter Rejser bidrager til et godt lokalmiljø i Vejle gennem engagement i lokale projekter. De af Panter Rejsers ture, som foregår i bus er desuden tilpasset således, at der foregår opsamling mange steder over hele landet. Om den enkelte rejsende er fra Bornholm eller fra Skagen har ikke betydning – det vigtigste er, at de får en uforglemmelig oplevelse.

Et firma med et dynamisk udviklende sortiment
Hvordan holder et rejsebureau sin udvikling i gang konstant, så de kan konkurrere med øvrige firmaer i branchen? Et dynamisk udviklende sortiment er baggrunden for, at Panter Rejser stadig er med. “Vi tilbyder løbende nye ture til f.eks. Grønland eller andre destinationer, som alle er baseret på vores rejselederes erfaring samt vores anbefalinger fra tidligere rejsende”, siger Erik Aalbæk Pedersen.

På den både holdes både nye og eksisterende kunder interesseret, og med rige muligheder for tilpasning af den enkelte rejsetype, vælger mange kunder at gøre brug af et mindre rejsebureau som f.eks. Panter Rejsers hjælp, når de skal på en rejse. Hvad fremtiden bringer er dog altid svært at sige, men én ting er sikkert – nicherejser bliver kun mere og mere populære, og samtidig ønsker flere og flere mennesker i alle aldre at deltage i grupperejser, hvorfor udsigterne for Panter Rejser i store træk er positive.