Vejle Dæk Og Udstødning ApS er meget mere, end det som virksomhedsnavnet lover. Dette er blot spidskompetencerne. De er eksperter med eget autoværksted, som udfører opgaver for private såvel som erhverv. Virksomhedens primære ydelser spænder mellem: reparation og periodisk syn, dækservice og dækhotel, samt salg af dæk alufælge. Fællesnævneren er kvalitet og høj service.

Hos Vejle Dæk Og Udstødning ApS er de ikke blege for at give dig den bedste rådgivning og vejledning. Tilmed med et smil på læben. Medarbejdernes indgående kendskab og professionalisme skinner igennem ved, at de på fleksibel vis, kan løse mange opgaver med hjælp fra de bedste materialer. Kvalitet er ikke noget de går på kompromis med.

Foto: Vejle Dæk og Udstødning

En lang tradition med professionelt branchekendskab
Erfaringen som mekaniker er over 20 år, hvilket er din garanti for, at deres faglighed er grundig nok til at udføre et kvalitetsarbejde for dig. Uanset hvilket bilmærke du ejer, er du velkommen. De anvender de mest anerkendte leverandører af dæk, såsom: Bridgestone og Michelin, men er altid klar til at være fleksible, hvis kunden måtte ønske en helt tredje løsning. Det handler om at finde en skræddersyet løsning til dig. Da det som kunde kan være en jungle at hitte rede i, hvilke alufælge eller lignende man skal have fat på, eller hvordan man bedst tænkeligt opbevarer sine dæk udenfor sæson, er Vejle Dæk Og Udstødning altid parate med vejledning.

Opbevar dine dæk
Der er mange forbehold at tage, når ens dæk skal opbevares i deres dvaleperiode. Derfor tilbyder Vejle Dæk Og Udstødning kunderne at gøre brug af dækhotellet. På denne måde er dine dæk i sikre hænder, og du undgår besværet med at finde plads til dem derhjemme. Dækkene kan være meget skrøbelige, hvis de ikke opbevares under ordentlige forhold. I værste fald kan de synke sammen eller revne, hvilket kan give et stort værditab. Mange har heller ikke selv faciliteterne eller muligheden for at passe ordentligt på dem, hvorfor et dækhotel er oplagt.

I Vejle ved man alt, hvad der skal vides om dæk og ikke mindst opbevaring. De har enkapacitet på op til 700 sæt dæk (x4), så tøv ej med at gøre brug af dette tilbud. Dækhotellet er ydermere en integreret del af værkstedet, hvorfor du let kan få hjælp til at skifte dæk, når behovet opstår igen.

Tag kontakt allerede i dag
Har du brug for yderligere information om Vejle Dæk Og Udstødnings ydelser, kan du kontakte dem på tlf. nr.: 75 71 26 22 eller via mailadressen: firststop@vdu.dk. De sidder klar til at hjælpe dig med alt inden for reparationer af biler til hjælp med dæk og udstødning. De tilbyder hjælp til alle bilmærker fra adressen: Rosas Minde Vej 47 i Vejle Øst.