Siden 1968 har VVS-installatør Kaj Hansen og hans medarbejdere leveret kvalitetsløsninger inden for en mangfoldighed af VVS-områder. Kundekredsen har siden tidernes morgen været fast forankret i Vejle, Horsens, Bredballe og omkringliggende kommuner.

Virksomheden udfører alle tænkelige installationer og service inden for gas, varme, sanitet, vand, afløb og solvarmeanlæg. Og så udføres arbejdet naturligvis at faguddannede, som har alt den nødvendige viden. Det er en virksomhed der holder hvad den lover og det er dermed kundens garanti for, at arbejdet udføres korrekt og til tiden.

Kvaliteten kan man ikke gå på kompromis med
Igennem de mange årtier, hvor Kaj Hansen har figureret inden for VVS-verdenen, har kvaliteten altid været en nøglefaktor. Det er vigtigt for virksomheden, at eksisterende og nytilkomne kunder er tilfredse med ydelserne, så de ved enhver given lejlighed vil anbefale virksomheden til andre. Målsætningen er klar og rummer følgende:

– Kundeaftaler skal være klare, entydige og overholdes
– Vil højst modtage fem reklamationer årligt
– Alt arbejde dokumenteres med digitale billeder
– Anvendelse af en godkendt kontrolinstans til at kontrollere arbejdet

Desforuden ovenstående tilstræber virksomheden, at alle tilbud på udførelse af arbejde bliver overholdt. Dog sker der ofte komplikationer undervejs, hvor mure og gulves tilstande kan være i så ringe en forfatning, at meromkostninger bliver forbundet med arbejdet. I mindre ekstreme tilfælde vil de uforudsete udgifter blive holdt på et minimum, da det som nævnt tilstræbes at holde aftalen på det udsendte tilbud mest muligt.

Rådgivning inden for VVS kan give økonomisk pote
Der er mange ting, som man skal forholde sig til som kunde. En af tingene kan være, hvordan du bedst tænkeligt kan fyre op. Hvis du overvejer at få installeret et nyt gasfyr, kan der være penge at spare. Virksomheden har blandt andet beregnet sig frem til en potentiel besparelse på 15-30 procent, hvilket er værd at tage med. Når denne løsning vælges, kan du tilvælge en abonnementsordning, der giver fast service af gasfyret i de fleste af døgnets timer. Skulle der være andre installationer, hvor du har brug for rådgivning, kan virksomheden naturligvis også være behjælpelig med dette.

Ring for et uforpligtigende tilbud

Virksomheden vil med glæde hjælpe dig med alskens opgaver inden for VVS-installation og service, hvor de vejleder, rådgiver og udfører med et smil. Hvis du har svært ved at hitte rede i, hvad de enkelte ydelser vil koste at få udført, kan du til hver en tid tage kontakt og få et uforpligtigende tilbud. Du kan træffe virksomheden på tlf. nr.: 75 81 57 44 eller via mail: info@fyrogflamme.dk. Har du brug for akut service kan du ringe på tlf. nr.: 70 33 10 22. Kaj Hansen ApS er Ørsted servicepartner, hvilket betyder, at de indgår i deres vagtordning.