Foto: Arnold Busck // www.facebook.com/ArnoldBusckVejle

Har du en skoletaske derhjemme, som du ikke skal bruge mere? Så vil Arnold Busck meget gerne have den. Men hvad skal butikken dog med brugte skoletasker, tænker du måske.

Taskerne bliver doneret til Red Barnet, som sælger dem videre i deres genbrugsbutikker Barn til Barn. For hver taske Arnold Busck samler ind, doneres 25 kroner til Red Barnet.

Brugte skoletasker giver udsatte børn bedre børneliv
Skolestart er lige om hjørnet, og børn og forældre er spændte og fulde af forventninger. Men skolestart kan også være forbundet med en masse ekstra udgifter til skoletaske, penalhus, bogbind og nyt tøj. Penge, som udsatte og sårbare børnefamilier ikke altid har. Uligheden i Danmark er stigende, og mange flere børn vokser op i fattigdom.

Nu har Red Barnet indledt et samarbejde med boghandlerkæden Arnold Busck, hvor brugte skoletasker kan få stor betydning for udsatte børn både herhjemme og i resten af verden. Fra den 1. august kan man nemlig aflevere sin brugte skoletaske i en af de 30 Arnold Busck-butikker rundt om i landet, der så donerer de indsamlede tasker til Red Barnets børnegenbrugsbutikker.

Her bliver de brugte tasker solgt billigt til fordel for Red Barnets arbejde. Samtidig donerer Arnold Busck 25 kroner pr. indsamlet skoletaske til Red Barnet.

Se opslaget på facebook her

Arnold Busck er placeret på Sønder Torv 2, 7100 Vejle.