Vejle scorer i år en plads som nr. 13 i Dansk Byggeris analyse af de mest erhvervs- og byggevenlige kommuner i 2017. Det er en fin fremgang fra den 25. plads, kommunen fik sidste år.

“Sidste år dykkede vi lidt, men nu er vi tilbage i toppen, og det er vi selvfølgelig yderst tilfredse med”, siger borgmester Jens Ejner Christensen, der især glæder sig over, at Vejle ligger på en 1. plads, når det gælder dialogmøder.

“Vi har i de sidste år arbejdet ihærdigt på at blive en af Danmarks mest attraktive erhvervskommuner. Vi har en meget tæt dialog med vores virksomheder og uddannelser gennem vores Erhvervskontaktudvalg og Innovationsudvalg. Vi besøger rigtig mange virksomheder, og vi har et tæt samarbejde i en række netværk, bl.a. inden for Green Tech, socioøkonomiske virksomheder og fødevarer. Dertil kommer netværk med virksomheder i vores centerbyer.

Og rigtig mange tilflyttere og virksomheder vælger os til. Sidste år valgte 476 virksomheder at flytte deres aktiviteter til Vejle. Det kan kun betyde, at vi er i stand til at tilbyde dem gode vilkår”, siger Jens Ejner Christensen.

Læs hele pressemeddelelsen fra Vejle Kommune her