Indlæser Begivenheder

« All Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Mike Andersen har udsendt sit 7. album!

8. april 2017

Mike Andersen - Bygningen Vejle

Mike Andersen i Bygningen!

En del af det nye albums sange er skrevet i Nashville sammen med internationale topsangskrivere og er indspillet i København med Mads Michelsen som producer. Et kendetegn for Mikes mange udgivelser er, at der på hver enkel udgivelse er blevet lagt en ny sten til stien, hvor nye hjørner af soul, blues, roots og rock er blevet betrådt. På samme vis er det 7. album, som på imponerende vis er blevet til inden Mike har rundet de 40 år, også et helt egentlydende album og en helt anden proces har ligget til grund for albummet, end på de forudgående seks albums.

For første gang har Mike nemlig valgt at slippe producertøjlerne og har inddraget producer Mads Michelsen, kendt som mangeårig trommeslager i Gnags og ikke mindst som studiemusiker, hvor han har medvirket på over 2500 indspilninger.

Er det så en helt ny Mike Andersen du vil lære at kende på det nye album? Nej, heldigvis ikke, men nye facetter viser sig. Det nye album præsenterer en sammensmeltning af svedig blues, soul og rock, en mere rå og udfarende vokal, og de fængende melodier, som giver Mike hans egen plads i et ellers traditionsbundent felt.

Tid: Lørdag d. 8. april 2017, kl. 21.00 – dørene åbner kl. 20.00
Sted: Bygningen Vejle, Ved Anlægget 14B, 7100 Vejle
Læs mere og køb din billet her

Mike Andersen - Bygningen Vejle

 

Detaljer

Dato:
8. april 2017

Sted

Bygningen
Ved Anlæget 14B
vejle, 7100 Danmark
+ Google Map