I weekenden lørdag den 19. og søndag den 20. juni 2021 kan hele familien tage på tidsrejse sammen millioner af år tilbage i tiden og komme tæt på fortidens giganter – dinosaurerne.

Nyhedsbrev

10. juni 2021

Event: Dinosaurernes verden i GIVSKUD ZOO – ZOOTOPIA

I weekenden lørdag den 19. og søndag den 20. juni 2021 kan hele familien tage på tidsrejse sammen millioner af år tilbage i tiden og komme tæt på fortidens giganter – dinosaurerne.

Der bliver masser af sjove aktiviteter og konkurrencer. Børn kan blandt andet gå på bogstavjagt, støbe dinotænder, møde den levende dinosaur Lille T. og opleve showet “Beat og Brøl i Dinosaurland”. Hele familien kan også gå på opdagelse i dinosaurparken og møde de store dinosaurer – lige fra den kæmpestore Argentinosaurus til den dødsensfarlige Tyrannosaurus rex.
Find event-programmet her

Sov på savannen i sommerferien
Få en unik oplevelse i sommerferien med en overnatning sammen med familien i vores afrikanske teltlejr Bomaen. Efter en dag fuld af spændende dyreoplevelser i parken, kan I hygge om bålet, gå til ro i de store safaritelte og vågne op til løvebrøl.
Det er muligt at sove på savannen i perioden 26. juni til 12. august 2021. Flere datoer er dog udsolgt.
Læs mere og book

Donation af heste til GIVSKUD ZOO – ZOOTOPIAs dyr
Korrekt fodring af dyrene er en af de største forudsætninger for, at de trives. Derfor er det et vigtigt område for os. Løver og ulve er rovdyr, og vi har heldigvis mulighed for at fodre dem med det mest naturlige foder, man kan give dem – nemlig aflivede, hele dyr.
Parken modtager også donationer hertil, og pt. er ventelisten ganske kort.
Læs mere

Book den vildeste lejrskole på Danhostel Givskud Zoo
Allerede nu kan du sikre dig plads på Danhostel Givskud Zoo til næste års lejrskole. I overnatter i skønne rammer lige over for GIVSKUD ZOO – ZOOTOPIA, hvor I kan få undervisning. Og I kan også tage på udflugt til andre spændende attraktioner i nærheden som Kongernes Jelling og LEGOLAND.
Læs mere og book

Gratis bustur til GIVSKUD ZOO – ZOOTOOPIA

Igen i år tilbyder VisitVejle og Vejle Kommune gratis bustransport til områdets turister. De gratis shuttlebusser kører mellem Vejle og nogle af områdets byer og seværdigheder herunder GIVSKUD ZOO – ZOOTOPIA. Busserne kører i perioden 26. maj til og med den 8. august 2021.
Læs mere og find køreplanen her