Der er noget med de jyder. Igen i år fandt to af de tre pengepræmier i Tæl Skridt vej til Jylland. HP Schous Dreamteam fra Kolding blev overrasket og vandt hovedpræmien på 25.000 kr., De Friske Finker fra Slagelse Kommune vandt 5.000 kr., mens Campus Vejle klemte sig ind imellem og modtog andenpræmien på 10.000 kr.

Der er blevet gået rigtig mange skridt i årets anden Tæl Skridt-kampagne, som Dansk Firmaidrætsforbund står bag. Over hele landet gik 1.833 hold med knap 14.000 deltagere stier, strande, stræder og smutveje tynde. Så der var mange holdnavne i bunken, da de tre heldige vindere af pengepræmierne skulle findes ved lodtrækning.

Førstepræmien på 25.000 kr. havnede i Kolding, hvor 20 glade medarbejdere fra HP Schou blev overrasket og ellevilde, da kampagneleder Stine Dragsbæk fra Dansk Firmaidrætsforbund onsdag med en check på 25.000 kr. under armen bragede ind ad døren, hvor alle medarbejderne var blevet kaldt sammen til en fejring. Hvad de skulle fejre, vidste de ikke.

Lille gåtur blev til mere
“Yeah, vi har vundet”, udbrød Susanne Lykke Nielsen. Susanne havde holdt øje med Facebook siden kl. 10 for at følge live-sendingen fra kåringen på Tæl Skridt-siden. For var det nu Kolding, at den lille sorte bil med check og blomster fandt vej til? Det var det.

At kollegerne har talt skridt sammen skyldes en ihærdig indsats fra netop Tina Rosendahl, der kalder sig selvudnævnt sundhedsambassadør på arbejdspladsen.

“Vi er nogle stykker, der igennem et stykke tid har gået en tur i frokostpausen. Det er så skønt at komme ud – uanset vejret – og få lidt motion og frisk luft. Så foreslog jeg, at vi skulle være med i Tæl Skridt. Mine kolleger var friske, og vi fik flere kolleger med ved at drille dem lidt med, om de nu også turde.”

Det gjorde 20 kolleger, der nu kan glæde sig til at bruge 25.000 skønne kroner. Tina afslørede, at pengene skal bruges på en aktiv dag med en sundhedsvinkel, som hele virksomheden får glæde af.