Mangler du inspiration til nye bøger at læse? Og vil du møde andre læseheste, som du kan tale om bøger med? Så åbner BYENS Bogcafe en bogklub, hvor man kan læse bøger fra Byens Forlag og møde Ole Rosenstand Svidt, forfatteren bag den omtalte Det bliver et nej tak herfra.

Hvem siger, at læsning ikke kan være noget, hvor man møder andre mennesker samtidig?

Foto: Byens Bogcafé

BYENS vover at påstå, at læsning kan være socialt og inviterer derfor ivrige læsere til at deltage i BYENS egen bogklub i bogcaféen i Rådhuspassagen i Vejle. Her får man mulighed for at diskutere forlagets bøger og i det hele taget komme lidt tættere på litteraturen i hyggelige omgivelser. Derudover får man lejlighed til at opdage nye bøger og selvfølgelig gøre sig nye bekendtskaber. For 60 kr. får hvert medlem tre af forlagets bøger, som de skal læse til bogklubmøder, som finder sted en gang om måneden i foråret. Medlemmer får desuden i samme periode valgfri kaffe til 20 kr. i bogcaféen.

Litteratur mellem mennesker
En af tankerne bag BYENS Bogklub, som forlaget kalder klubben, er at sætte fokus på nye bøger og samtidig gøre læsning til noget mere fællesskabsskabende.

“Ideen er, man kommer ud og møder andre og både foretager sig noget ensomt (at læse en bog) og noget socialt (møder andre og diskutere bogen). Og så synes vi jo selv, og vores kunder siger det samme, at vi har en hyggelig bogcafé i Vejle, der er inspirerende at være i og et godt alternativ til at stene facebook, mens man sidder hjemme i sofaen,” siger Thomas Aagaard Skovmand, der står bag BYENS Forlag.

Og forlaget, der både holder til i en bogcafé Vejle og København, vil gerne være det sted, hvor der er kortest mellem bøgerne, deres læsere og selvfølgelig også forfatterne.

“Vores bogcafé er ikke bare kaffebar og kontor for vores forlag, men også et rum,, hvor folk kan komme tæt på bøger og litteratur og selvfølgelig primært forlagets bøger. Vi har på det seneste fået mange ønsker og opfordringer på at lave en læseklub, så nu prøver vi.”

Om bogklubben
BYENS Bogklub strækker sig over tre månedlige møder, som begynder den 25. februar. Til det tredje og sidste møde kommer Ole Rosenstand Svidt, forfatteren bag det satiriske og meget omtalte værk Det bliver et nej tak herfra forbi Bogklubben i Vejle. Bogen har blandt andet været på forsiden af Ekstra Bladet og BT og fortæller om både nulevende berømtheder som Thomas Blachman, men også Gandhi og Niels Bohr.

For medlemsgebyret på 60 kr. får du:
Tre af forlagets bøger. De kan hentes i BYENS Bogcafe i Vejle. Hvert medlem bliver derefter placeret i læsegrupper efter deres fortrukne boggenre. Man kan vælge mellem krimi eller roman.

Et månedligt møde med de andre i ens gruppe, hvor man snakker om den bog, man har fået og læst.

Altid valgfri kaffe til 20 kr.

Et afsluttende møde med forfatteren Ole Rosenstand Svidt, hvor man kan diskutere hans bog Det bliver et nej tak herfra med ham.

Du kan tilmelde dig hos Deica på: deica@byensforlag.dk