Kirk Rønler er kåret som en af de mest inspirerende kvinder i 2016 af femina. Blandt andet for arbejdet med kvinder og et fokus på at slutte fred med kroppen. Kirk Rønler er både foredragsholder, blogger, sexologstuderende og danselærer.

Deltag i konkurrencen og vind to billetter til foredrag med Kirk Rønler – kåret af Femina til en af de 100 mest inspirerende kvinder.

Den 18. april afholder Kirk Rønler 2 foredrag i Bygningen i Vejle, og du kan blive den heldige vinder af billetter til dig og en ledsager til et af foredragene. Alt, du skal gøre, er at like opslaget på facebooksiden her – vi trækker en vinder den 12. april.

Om foredragene:

“Slut fred med din krop”
Kunne du tænke dig et bedre forhold til din krop? At bruge tiden på at nyde livet, i stedet for at banke dig oveni hovedet med den løbetur du ikke nåede? Foredraget giver dig konkrete råd og værktøjer til et liv i bedre balance, til at passe bedre på din krop

Foredrag den 18. april kl. 17.30-19.15.

Læs mere om foredraget her

“Sådan får du en kæreste”
Foredraget give dig inspiration til at bruge medier/apps på nye måder og til at få en date i det virkelige liv. Du får også viden og værktøjer til at forstå hvad det er der gør at vi mennesker connecter.

Foredrag den 18. april kl. 19.45 – 21.30.

Læs mere om foredraget her