Masser af aktiviteter for børn i vinterferien

Traditionen tro bliver der masser af aktive, sjove og kreative aktiviteter for børn i 0.-7. klasse i skolernes vinterferie i uge 7.

Igen i år er folderen spækket med gode tilbud, så der er noget for både piger og drenge i alle aldre. Der er alt fra parkour og thaiboksning til makeup-hold og grafiske billeder.

Traditionen tro i vinterferien
Kommunen har igen i år fået teaterforestillinger ud på centerbibliotekerne. Du kan bl.a. komme og opleve Græshoppesalsa på Jelling bibliotek, mens Store Claus og Lille Claus kigger forbi i både Børkop, Give og Egtved. Som altid i vinterferien skal den flotte skøjtebane udnyttes, og derfor er der i samarbejde med Kathrine Brodersen fra Aarhus Skøjteklub udbudt hold, hvor man kan lære at skøjte eller blive bedre til det, man allerede kan.

Lav dit eget grafiske billede
Vinteren indbyder oftest til indendørs hygge og billedkunstner Anne-Mette Tange Veien hjælper de kreative børn i det grafiske værksted, hvor der først skal tegnes på papir som herefter overføres til trykplader. Så skal der sværtes og valses. Der er hold for både de små og store børn.

Prøv noget nyt
Som noget nyt i år kan vi tilbyde en kombination af zendoodles og mal på sten i både Give, Egtved og Vejle. Det er en unik mulighed for at lære at tegne små fine detaljer, uanset hvor god man er til at tegne i forvejen. Der er også mulighed for at tegne på sten med nogle specielle tuscher og give stenene sit eget design og udtryk. Har man børn, der måske trænger til at brænde noget energi af i ferien, er der kommet thaiboksning og parkour med på programmet. Thaiboksning er i samarbejde med Muay Thai Club i Spinderihallerne og er for alle fra 4 klasse og opefter.
Til parkour kan man lave styrketræning og prøve nogle teknikker af, der kan gøre, at man let og elegant kan bevæge sig igennem en bane, som man selv har været med til at lave.

For de hurtige kageglade
Der er – for de hurtige – stadigvæk ledige pladser til at lave sine egne fine portionskager. Der skal laves whoopie pies, som er fine kager med fyld, fx karamel eller chokolade. Til sidst pyntes kagerne rigtig fint.
Det kan også være, at du elsker sushi – og godt kunne tænke dig, at lære at lave din egen sushi? Så er der også stadig ledige pladser her.

Du kan se alle aktiviteterne og tilmelde dit barn eller barnebarn på oplevvejle.dk/feriepas. Sidste frist for tilmelding er den 8. februar kl. 12

Kontaktinformation:
Birgit Lykke Jørgensen tlf. 76 81 30 12 eller bjorg@vejle.dk
Louise Jensen tlf. 76 81 30 06 eller louij@vejle.dk
Tanja Sigsgaard Schmidt tlf. 76 81 30 15 eller tassc@vejle.dk

Vinterferie aktiviteter - Thaiboksning